Полтавських інспектора й еколога спіймали при отриманні хабара

Кримінал
Наталія Сіробаб27 березня 2015 о 12:2117491 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавських інспектора й еколога спіймали при отриманні хабара
Любителі легких грошей вимагали в лісничого 20 тисяч гривень.

Інспектора й еколога спіймали на гарячому, коли вони брали хабараУ лісника на Полтавщині вимагали 20 тиясч гривень. Фото – kiev.unian.ua

Заступник начальника відділу Державної екологічної інспекції в Полтавській області та громадський інспектор із охорони довкілля вимагали у лісничого 20 тисяч гривень за приховування порушень. Про це повідомляють на сайті УМВС України в Полтавській області.

25 березня працівники Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю обласної міліції затримали хабарників під час одержання 15 тисяч гривень із обумовленої суми.

Хабар вимагали за те, що в акті не вказали б виявлених під час перевірки порушень у галузі охорони навколишнього природного середовища.

За вказаним фактом Прокуратура Полтавської області відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Гроші вилучили. Вирішується питання щодо оголошення фігурантам підозри про скоєння вказаного правопорушення.

Нагадаємо, полтавських чиновників каратимуть за хабарі – Головко.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter