На Полтавщині біля розважального закладу стріляли в людину

Кримінал
Юлія Обелець22 серпня 2016 о 15:49894 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині біля розважального закладу стріляли в людину
43-річний чоловік вистрілив у 31-річного жителя Кременчука.

На Полтавщині біля розважального закладу стріляли в людинуНа Полтавщині біля розважального закладу стріляли в людину. Фото – ua.korrespondent.net

22 серпня близько 3 години до Кременчуцького відділу поліції надійшло повідомлення від перехожих про те, що поблизу одного із розважальних закладів у центрі міста чули постріл.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці побачили чоловіка, що тікав та на ходу розбирав предмет, схожий на пістолет. Поліцейські наздогнали зловмисника та згодом встановили обставини події, – йдеться на сайті обласної поліції.

Поблизу одного із розважальних закладів Кременчука між двома місцевими мешканцями сталася сварка, яка переросла у бійку. Під час конфлікту 43-річний чоловік дістав з власного автомобіля пристрій для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями, та вистрілив у бік 31-річного опонента.

З’ясувалося, що зброя зареєстрована на 43-річного кременчужанина.

Потерпілого доставили до лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді струсу головного мозку та черепно-мозкової травми.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та статтею 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Читайте також – Кременчужанин намагався вплав утекти від поліції

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter