На Полтавщині чоловік обікрав односельчанку

Кримінал
Наталія Сіробаб11 грудня 2015 о 12:59879 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік обікрав односельчанку
У добре знайомої жінки злодій поцупив каструлю.

На Полтавщині чоловік обікрав односельчанкуНа Полтавщині чоловік обікрав односельчанку, фото з сайту mvs.gov.ua

Мешканка села Кустолово-Суходілки звернулася до Машівського відділення поліції з заявою про крадіжку, йдеться на сайті обласної поліції.

Із приміщення літньої кухні невідомий викрав алюмінієву каструлю ємністю 40 літрів. Виїхавши на місце події, працівники поліції встановили, що крадіжку вчинив 47-річний мешканець цього села, якого потерпіла добре знає.

Поцуплену ємність чоловік хотів здати на металобрухт, але не встиг. Працівники поліції вилучили посуд та повернули законній власниці. Пенсіонерка подякувала правоохоронцям за оперативність та надану допомогу.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше володіння громадян). Санкція передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter