На Полтавщині чоловік зберігав удома набої та зброю

Кримінал
Наталія Сіробаб12 липня 2016 о 12:02757 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік зберігав удома набої та зброю
Поліцейські виїхали на сімейну сварку, а виявили арсенал набоїв та гранатомет.

На Полтавщині чоловік зберігав удома набої та зброюНа Полтавщині чоловік зберігав удома набої та зброю, фото з сайту pl.npu.gov.ua

У чергову частину Лубенського відділу поліції жителька одного з сіл Лубенського району заявила, що її чоловік погрожує їй фізичною розправою, йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області.

На місці події поліцейські поспілкувалися з сімейним дебоширом та його дружиною. Під час розмови з’ясувалося, що за цією адресою може зберігатися зброя.

Із дозволу господарки будинку правоохоронці провели огляд. У підвальному приміщенні полісмени виявили 1950 штук набоїв калібру 5,45 мм та предмет, зовні схожий на ручний протитанковий гранатомет РПГ-26.

Як повідомив керівник Лубенського відділу поліції Олександр Коцар:

– Правоохоронцям 44-річний чоловік пояснив, що виявлені набої та вибуховий предмет він знайшов у лісопосадці поблизу села. Приніс додому та вирішив залишити.

Все виявлене у чоловіка вилучили та направили на проведення експертизи.

За фактом незаконного зберігання зброї слідчий відділ відкрив кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Правоохоронці вкотре наголошують, що на території області в період з 1 липня до 1 серпня цього року триває місячник добровільної здачі зброї. Всю зброю, вибухівку та боєприпаси, які незаконно зберігаються, можна добровільно здати поліції та уникнути кримінальної відповідальності.

Читайте також: до п’яти років може отримати чоловік із Шишацького району за зберігання зброї.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter