На Полтавщині охоронець пограбував підприємство, на якому працював

Кримінал
Надія Труш30 березня 2016 о 15:571188 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині охоронець пограбував підприємство, на якому працював
Чоловік виніс 180 кілограм кукурудзи.

На Полтавщині охоронець пограбував підприємство, на якому працювавНа Полтавщині охоронець пограбував підприємство, на якому працював. Фото pl.npu.gov.ua

27-річний охоронець сільськогосподарського підприємства був затриманий при спробі вивезти викрадену з підприємства кукурудзу. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

Повідомлення про спробу крадіжки кукурудзи надійшло до Козельщинського відділення поліції від заступника директора одного із сільськогосподарських підприємства.

Представник ТОВ повідомив поліцейським, що охоронець викрав з території заводу майже 180 кг насіння кукурудзи. Поліцейські встановили, що 27-річний раніше судимий чоловік скоїв крадіжку п’яти мішків насіння у робочий час. Коли він грузив останній мішок у власний автомобіль, припаркований за територією заводу, його незаконні дії помітив інший охоронець, який в той час патрулював прилеглу територію.

Як пояснив чоловік, крадіжку кукурудзи вчинив для годування домашньої живності.

Речові докази вилучені. Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 статті 15 та ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України (замах на крадіжку). Передбачене покарання – штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

До теми: За вкрадені цукерки житель Комсомольська може отримати до трьох років

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter