На Полтавщині потяг на смерть збив чоловіка

Кримінал
Наталія Сіробаб5 вересня 2016 о 16:37934 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині потяг на смерть збив чоловіка
Постраждалий помер на місці.

На Полтавщині потяг на смерть збив чоловікаНа Полтавщині потяг на смерть збив чоловіка, фото з сайту www.rbc.ua

До відділення №1 Полтавського відділу поліції ввечері 4 вересня надійшло повідомлення від диспетчера залізничної станції про те, що на залізничному перегоні пасажирський потяг «Харків-Мукачево» збив чоловіка, йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області. Травми виявились несумісні з життям, людина померла на місці.

Як пояснив машиніст локомотива, постраждалий чоловік переходив залізничні колії не у відповідному місці, незважаючи на те, що назустріч йому йшов потяг. Побачивши на колії людину, машиніст вдався до екстреного гальмування, однак, зупинити багатотонний потяг не встиг. Після того, як локомотив зупинили, машиніст відтягнув постраждалого з рейок, викликав «Швидку допомогу», та, дочекавшись її приїзду, попрямував згідно з вказаними розкладом та маршрутом.

Відділення поліції №1 міста Полтава відомості за фактом внесло до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі встановлюють особи загиблого, шукають можливих очевидців трагедії, а також обставин, що спонукали чоловіка до порушень правил техніки безпеки на залізниці.

Читайте також: Внаслідок нещасного випадку загинув військовослужбовець з Кременчука

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter