На Полтавщині серед білого дня чоловік пограбував магазин

Кримінал
Наталія Сіробаб8 вересня 2016 о 13:39943 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині серед білого дня чоловік пограбував магазин
Невідомий "почистив" касу та зник.

На Полтавщині серед білого дня чоловік пограбував магазинНа Полтавщині серед білого дня чоловік пограбував магазин, фото з сайту ukranews.com

У Кобеляцький відділ поліції 34-річна мешканка Кобеляцького району заявила, що невідомий чоловік пограбував її, йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. На місці події з’ясувалося, що постраждала працює продавцем у магазині. Близько 17-ї години до крамниці, де жінка працює, зайшов невідомий чоловік та силоміць забрав гроші, які були у касі, після чого зник у невідомому напрямку.

Згодом правоохоронці встановили особу правопорушника, ним виявився 37-річний мешканець Кобеляцького району, раніше судимий.

– За фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 186 «Грабіж». За вчинення правопорушення зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років, – прокоментував начальник Кобеляцького ВП Володимир Федан.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter