На Полтавщині син убив батька

Кримінал
Наталія Сіробаб29 червня 2016 о 12:431004 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині син убив батька
Чергова трагедія через зловживання спиртним трапилася у Горішніх Плавнях.

На Полтавщині син убив батькаНа Полтавщині син убив батька, фото з сайту pl.npu.gov.ua (2 шт.)

У місцеве відділення поліції медики повідомили, що чоловік удома отримав ножове поранення, йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Полісмени з’ясували, що під час розпивання спиртних напоїв між 35-річним сином та 62-річним батьком раптово виникла сварка. Під час конфлікту син завдав батькові ножового поранення.

Каретою «швидкої допомоги» постраждалого доставили до приймального відділення лікарні, де від отриманих травм він помер.

На Полтавщині син убив батька

Слідчі кваліфікували подію за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. 35-річному жителю м. Горішні Плавні обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою. За скоєне законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 10 років. Триває досудове розслідування.

Читайте також: під Полтавою на цвинтарі знайшли труп чоловіка

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter