На Полтавщині уночі невідомі пограбували будинок, де мешкають двоє жінок

Кримінал
Надія Труш11 липня 2016 о 11:43899 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині уночі невідомі пограбували будинок, де мешкають двоє жінок
Чоловіки забрали 7 тисяч гривень та продукти.

На Полтавщині уночі невідомі пограбували будинок, де мешкають двоє жінокНа Полтавщині уночі невідомі пограбували будинок, де мешкають двоє жінок. Фото ukr.obozrevatel.com

Подія сталася близько другої години ночі в селі Сидорівщина Великобагачанського району, йдеться на сайті обласної поліції.

10 липня до Великобагачанського відділення поліції надійшло повідомлення від 91-річної мешканки села Сидорівщина. Жінка повідомила, до будинку, в якому вона проживає з донькою, зайшли невідомі особи.

Силою чоловіки відібрали 7 тисяч гривень та продукти харчування. Потім зникли.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбійний напад, поєднаний з проникненням у житло чи інше приміщення). За скоєне законодавством передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією всього належного майна.

Працівники поліції проводять комплекс необхідних заходів по встановленню нападників та звертаються до громадян з проханням повідомити будь-яку інформацію, яка може бути корисною для розкриття скоєного злочину до Великобагачанського відділення поліції за телефонами – 066-092-90-21, 053-459-15-91, або на безкоштовну цілодобову лінію «102». За необхідності, конфіденційність гарантується.

До теми: Із квартири полтавки зловмисник виніс золото і гроші

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter