На Полтавщині з поля намагались викрасти телефонний стовп

Кримінал
Юлія Обелець5 червня 2014 о 13:421587 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині з поля намагались викрасти телефонний стовп
Біля центральної траси Лохвиця - Гадяч чоловік намагався викрасти бетонний стовп. Йому завадив перехожий, який викликав міліцію.

На Полтавщині з поля намагались викрасти телефонний стовпФото з сайту УМВС у Полтавській області

Поцупити бетонний стовп намагався 53-річний безробітний мешканець одного із сіл.

– Міліціонери встановили, що крадіжку чоловік намагався скоїти з самого ранку. Як тільки почало світати, підозрюваний під’їхав до поля власним автомобілем. Шляхом лебідки витягнув стовп із землі та погрузив його на саморобний причіп, – повідомили в УМВС у Полтавській області. – Крадію завадив чоловік, який проїжджав поблизу поля. Він і повідомив у міліцію. Після чого правоохоронці «на гарячому» затримали зловмисника. Раніше цей бетонний стовп слугував опорою для лінії телефонного зв’язку.

Відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 Кримінального кодексу України (замах на злочин) та частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу до 850 гривень або виправними роботами на строк до 2-х років, або позбавлення волі на строк до 3-х років.

До теми - У Полтаві затримали серійного квартирного крадія

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter