На Полтавщині затримали викрадачів газоконденсату

Кримінал
Наталія Сіробаб21 липня 2016 о 17:411718 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині затримали викрадачів газоконденсату
Поцупити нафтопродукти намагалися у Лохвицькому районі.

На Полтавщині затримали викрадачів газоконденсатуНа Полтавщині затримали викрадачів газоконденсату, фото з сайту pl.npu.gov.ua (3 шт.)

Осіб, причетних до крадіжки нафтопродуктів, поліцейські спіймали на гарячому, йдеться на сайті ГУ Наполіції у Полтавській області.

Т.в.о. начальника Лохвицького відділу поліції Віталій Браславець повідомив:

– Двоє братів віком 33 та 23 років вночі прийшли до свердловини видобування газоконденсату в селі, в якому мешкають. Приєднали принесений шланг до пробовідбірника газоконденсату та з підготовлених 10 каністр встигли заповнити рідиною чотири (близько 80 літрів). Решту ємностей зловмисники наповнити не встигли, бо їх затримали працівники поліції.

Газоконденсат чоловіки планували перевезти мотоциклом та використати для власних потреб.

На Полтавщині затримали викрадачів газоконденсату

Правоохоронці вилучили речові докази та направили на експертизу.

На Полтавщині затримали викрадачів газоконденсату

Слідчі Лохвицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за частиною 3 статті 15 та частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (замах на крадіжку за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження чи позбавленням волі строком до п’яти років.

Читайте також: У Кременчуці злодій після невдалої спроби пограбувати магазин сховався під прилавком.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter