Поки чоловік з Козельщини воює на Сході, його хату пограбував родич

Кримінал
Ольга Матвієнко26 березня 2015 о 14:59916 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Поки чоловік з Козельщини воює на Сході, його хату пограбував родич
За виручені гроші підозрюваний купував випивку.

Поки чоловік з Козельщини воює на Сході, його хату пограбував родичБрат обікрав брата, поки той служить в АТО. Фото – tomat.rv.ua

У Козельщинському районі правоохоронці розкрили крадіжку. Із будинку 29-річного чоловіка вкрали телевізор і обігрівач, загальна вартість яких 10 тисяч гривень. Нині чоловік перебуває в зоні АТО у лавах Збройних сил України.

– Те, що речі зникли помітила знайому військового, яку він попросив доглядати за помешканням, – повідомив Юрій Сулаєв, начальник відділу зв’язків з громадськістю УМВС області.

Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 26-річний брат потерпілого, який проживає у сусідньому селі. У нього були ключі від оселі, тому до помешкання він зайшов безперешкодно. Вкрадену техніку він продав, а гроші витратив на алкоголь.

Слідчими Козельщинського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

До теми: Двох полтавців обікрали їхні ж колеги

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter