Полтавців закликають здати незареєстровану зброю

Кримінал
Надія Труш8 липня 2016 о 08:0118192 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавців закликають здати незареєстровану зброю
По 31 липня на Полтавщині триває черговий місячник добровільної здачі зброї.

Полтавців закликають здати незареєстровану зброюПолтавців закликають здати незареєстровану зброю. Фото news.if.ua

Громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності. Про це йдеться у повідомленні прес-служби обласної поліції.

Якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до поліції України мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів він має можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.

Для отримання більш детальної інформації просимо звертатися до територіальних органів поліції у Полтаві або дільничних офіцерів поліції в місцях вашого проживання або тимчасового перебування.

– Ще раз хочемо нагадати усім мешканцям Полтави, що згідно з частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, придбання, виготовлення, передача чи збування вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) - караються позбавленням волі на строк від двох до п’яти років, – йдеться у повідомленні.

Добровільна здача вогнепальної зброї і бойових припасів до неї, звільняє їх власників від такої відповідальності.

Телефони для довідок у Полтаві:

Полтавський відділ ГУНП – (0532) 51-01-99

Відділення №1 – (0532)53-00-31

Відділення №2 – (0532) 51-74-14

Полтавське районне відділення – (0532) 59-39-60.

До теми: Два неповнолітні злодії у Гребінці вкрали з автівки зброю та GPS-новігатор

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter