Правоохоронця з Полтавщини засудили на три роки ув’язнення

Кримінал
Ольга Матвієнко2 квітня 2015 о 10:331431 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Правоохоронця з Полтавщини засудили на три роки ув’язнення
Міліціонер перевищив посадові обов’язки.

Правоохоронця з Полтавщини засудили на три роки ув’язненняПравоохонця засудили на три роки. Фото – tyzhden.ua

Працівника одного із райвідділів міліції Полтавської області 1 квітня суд визнав винним у перевищенні посадових обов’язків. Як повідомили у прес-службі УМВС області, міліціонер отримав три роки ув’язнення.

У міліції уточнюють, що чоловіка звинувати у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 365 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років ув’язнення за перевищення влади або службових повноважень.

У прес-службі УМВС поки не уточнюють, про які саме дії правоохоронця йде мова, які привели до його ув’язнення. Адже правоохоронець має ще 10 днів на подачу апеляції.

Правоохоронця звинувачували у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень). Санкція передбачає від 3-х до 8-ми років ув’язнення. Вирок оголошено 1-го квітня.

До теми: Кременчужанин, який 20 років ховався від правосуддя, убив двох заради десяти тисяч доларів

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter