Розшукують зловмисників, які напали і побили жительку Кобеляцького району

Кримінал
Аліна Літвінова29 квітня 2016 о 12:42918 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Розшукують зловмисників, які напали і побили жительку Кобеляцького району
Двоє невідомих осіб вдерлись у будинок 48-річної жінки, зв’язали її та винесли гроші.

Розшукують осіб, які напали і побили жительку Кобеляцького районуФото з сайту podrobnosti.mk.ua

28 квітня о 3-й годині до Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення від 57-річного мешканця Кобеляцького району про те, що до його 46-річної сусідки зайшли невідомі та побили її, йдеться на сайті ГУНП в Полтавській області.

Правоохоронці встановили, що двоє невідомих осіб в масках на обличчі зайшли до будинку жінки, зв’язали руки скотчем, завдали тілесних ушкоджень, поцупили гроші і втекли.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 статті 187 КК України (розбій). На даний час проводяться заходи зі встановлення осіб, причетних до скоєння особливо тяжкого злочину.

Керівництво Кобеляцького відділу поліції звертається до небайдужих громадян у разі отримання інформації за цим фактом звертатися до Кобеляцького відділу поліції за адресою: м. Кобеляки, вул. Шевченка, 17 або за телефонами 102 чи 3-11-70.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter