Студентка у полтавському гуртожитку обкрадала дівчат, із якими жила

Кримінал
Ольга Матвієнко9 лютого 2016 о 08:031257 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Студентка у полтавському гуртожитку обкрадала дівчат, із якими жила
​Злочинні наміри втілювала, коли заходила в гості на чай.

Студентка у полтавському гуртожитку обкрадала дівчат, із якими жилаУ Полтаві за крадіжку золота затримали студентку. Фото – karpatskijobjektiv.com

Проживаючи в гуртожитку одного з навчальних закладів міста Полтава, двадцятирічна студентка полюбляла зайти до подруг на каву та поспілкуватись. Коли ж випадала нагода залишитись у кімнаті самій – викрадала їх золоті речі. Про те, що дівчину затримали повідомили в прес-службі Київського відділення поліції Полтави.

Перша заява про зникнення золотих речей в гуртожитку надійшла до Київського відділення поліції міста Полтава у грудні 2015 року. Тоді встановити особу злодія поліцейським не вдалося. Під час вивчення обставин другої крадіжки, яка сталась в гуртожитку наприкінці січня цього року, поліцейські побачили цікаву закономірність. Виявилось, що до обох потерпілих перед зникненням прикрас заходила в гості одна і та ж подруга.

Читайте також: На Полтавщині злодій двічі обкрадав ту саму крамницю

Подальші слідчо-оперативні заходи показали, що це не випадковість. Встановивши місця, куди збувались викрадені речі, правоохоронцям вдалось встановити і особу, яка їх продавала. Нею виявилась подруга потерпілих, яка заходила до них у гості.

За даними фактами Київське відділення поліції зараз проводить досудове розслідування у провадженні за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. За крадіжку, вчинену повторно, студентці загрожує арешт на строк від трьох до шести місяців, обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter