На Полтавщині затримали браконьєра, який зловив понад 17 кілограмів риби

Кримінал
Наталія Сіробаб26 лютого 2015 о 14:371233 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині затримали браконьєра, який зловив понад 17 кілограмів риби
На Дніпродзержинському водосховищі працівники лінійного пункту в річковому порту Кременчук затримали чоловіка, який займався незаконним рибним промислом.

У Кременчуці затримали любителя незаконної риболовліУ Кременчуці затримали любителя незаконної риболовлі, фото з сайту mvs.gov.ua (2 шт.)

Рибалив 36-річний мешканець Семенівського району поблизу човнової станції в Крюківському районі, повідомляють на сайті УМВС України в Полтавській області.

Правоохоронці вилучили в браконьєра понад 17 кілограмів риби на суму близько 3893 гривень та риболовні сітки.

За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 249 частиною 1 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).

За цей злочин загрожує штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі строком до трьох років із конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

У Кременчуці затримали любителя незаконної риболовлі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter