У Лубнах подружжя пограбувало сім могил

Кримінал
Надія Труш29 листопада 2015 о 13:251078 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Лубнах подружжя пограбувало сім могил
Чоловік з дружиною знімали металеві огорожі та здавали його на металобрухт.

У Лубнах подружжя пограбувало сім могилУ Лубнах подружжя пограбувало сім могил. Фото mvs.gov.u

За виручені від крадіжок гроші 56-річний чоловік та 61-річна жінка жили, повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Полтавській області.

Поліцейським про факти крадіжок повідомили працівники однієї з ритуальних організацій. У повідомленні йшлося, що невідомі викрали металеві частини огорожі з трьох могил. Через кілька днів до поліції надійшло повідомлення уже від працівників цвинтаря.

Вони розповіли, що на кладовищі ходять підозрілі особи та носять в руках мішки. Виїхавши на місце події, поліцейські затримали «на гарячому» подружню пару. Чоловік з жінкою зізналися правоохоронцям, що частини металевої огорожі на даному кладовищі вони зняли із семи місць поховань. Викраде збули на пункт прийому металобрухту, а виручені кошти витратили на власні потреби

Наразі речові докази вилучені, за всіма фактами наруги над могилами відкриті кримінальні провадження за статтею 297 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

До теми: Церква закликає відмовитися від штучних квітів на могилах

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter