У Миргороді жінка вдома виготовляла та продавала наркотики

Кримінал
Наталія Сіробаб31 серпня 2015 о 16:021148 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Миргороді жінка вдома виготовляла та продавала наркотики
За це їй загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Миргороді жінка вдома виготовляла та продавала наркотикиУ Миргороді жінка вдома виготовляла та продавала наркотики, фото з сайту mvs.gov.ua (3 шт.)

До миргородської міліції надійшла оперативна інформація від громадян, що на одній із вулиць Миргорода, у приватному секторі, жінка налагодила незаконну торгівлю наркотиками, повідомляють на сайті полтавських правоохоронців.

40-річна місцева жителька у власному домі протягом двох років виготовляла та розповсюджувала психотропну речовину – метамфетамін («винт»). Міліціонери спіймали жінку на гарячому.

– Під час продажу чергової дози метамфетаміну зловмисниця була затримана. У ході проведення санкціонованого судом обшуку за місцем проживання підозрюваної міліціонери вилучили близько 10 мл психотропної речовини, обладнання для її виготовлення, а також більше тисячі гривень, які наркозбувачка одержала того дня від реалізації наркотиків. Усі речові докази направлені на дослідження до НДЕКЦ при УМВС Полтавщини, – говорить начальник Миргородського міськвідділу міліції Володимир Река.

У Миргороді жінка вдома виготовляла та продавала наркотики

Проти фігурантки розпочато низку кримінальних проваджень за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин).

У Миргороді жінка вдома виготовляла та продавала наркотики

У рамках кримінального провадження з’ясовують усі обставини події, відслідковують канали надходження наркотиків та шляхи їх збуту.

Підозрюваній загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, на Полтавщині дівчина вирощувала коноплю.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter