У Полтаві активізувалися телефонні шахраї

Кримінал
Андрій Іванов16 січня 2016 о 11:441252 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві активізувалися телефонні шахраї
​До поліції Полтавщини продовжують звертатися громадяни щодо надходження дзвінків на їх мобільні телефони вночі від шахраїв.

У Полтаві активізувалися телефоні шахраїФото - gazeta-misto.te.ua

Вони представляються правоохоронцями, або учасниками ДТП чи інших подій та просять перерахувати гроші на рахунки за не притягнення до відповідальності чи вирішення іншої «проблеми» доньки чи сина. Сума, яку просять пройдисвіти, коливається від 2-х до понад 10 тисяч гривень.

Поліція неодноразово попереджала населення про подібний вид шахрайств, проте ще залишаються люди, які дають себе ошукати та перераховують свої гроші злочинцям.

Поліція області закликає громадян бути уважними та розсудливими і не потрапляти «на гачок» шахраїв. Якщо вам телефонують невідомі особи та пропонують вирішити якесь питання за гроші, негайно телефонуйте за номер 102, чи інформуйте поліцію будь-яким зручним для вас способом. Ні за яких обставин не перераховуйте гроші. Пам'ятайте, чим швидше ви повідомите в поліцію, тим більше у правоохоронців шансів затримати правопорушника «гарячим слідом», інформує pl.npu.gov.ua

Читайте також: На Полтавщині пограбували магазин: серед викраденого – речі для бійців АТО

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter