У Полтаві упіймали озброєного квартирного злодія

Кримінал
Андрій Іванов16 січня 2016 о 14:481165 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві упіймали озброєного квартирного злодія
Щоб втекти від переслідування, злодій почав погрожувати пістолетом свідкові крадіжки, який намагався його наздогнати та затримати.

У Полтаві упіймали озброєнного квартирного злодіяФото - pl.npu.gov.ua

Чоловік припинив переслідування, але продовжував спостерігати за зловмисником.

Працівники Київського відділення поліції Полтави, які прибули за викликом, почали йти по слідам злодія, які залишились на снігу.

– Втікаючи з місця скоєння злочину, підозрюваний поранив собі руку, – розповідає оперуповноважений Олексій Ходіс. – Коли в межах селища його сліди на снігу перестали проглядатись, ми визначали напрямок руху за краплинами крові.

Сліди крові злодія привели поліцейських до покинутого приміщення в одному з домогосподарств селища. Правоохоронці знали, що зловмисник озброєний, тому привели у готовність табельну зброю та пішли всередину. Застосовувати зброю, на щастя, правоохоронцям не довелось. На вимогу поліцейських зловмисник вийшов з приміщення з піднятими руками.

Під час огляду затриманого жодних викрадених речей у нього не виявили, але знайшли ключі від автомобіля. Розшукавши авто, яке знаходилось неподалік скоєння злочину, поліцейські виявили в ньому і викрадені з квартири речі – золоті прикраси та оргтехніку.

– Затриманим виявився раніше неодноразово судимий за скоєння крадіжок та пограбувань мешканець Полтави, 1983 року народження, – розповів начальник Київського відділення поліції Полтави Сергій Махно. – Не так давно за скоєння пограбування він був засуджений до відбування покарання з іспитовим строком (умовно). Іспитовий строк ще не закінчився.

Зважаючи на подібні обставини, відносно зловмисника судом було обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, він зараз перебуває у слідчому ізоляторі. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років., повідомили у Київському відділенні поліції Октябрського відділу ГУНП в Полтавській області.

Читайте також: У Полтаві активізувалися телефонні шахраї

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter