У Семенівському районі обікрали Дім молитви

Кримінал
Наталія Сіробаб26 лютого 2015 о 12:571230 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Семенівському районі обікрали Дім молитви
Раніше судимий чоловік поцупив із Дому молитви все, що зміг винести.

У Семенівському районі правоохоронці затримали зловмисника, який обікрав Дім молитвиУ Семенівському районі правоохоронці затримали зловмисника, фото з сайту transkarpathianews.net

Днями до Семенівського райвідділу міліції зателефонувала 38-річна мешканка села Паніванівка. Вона розповіла правоохоронцям, що невідомі особи викрали речі з приміщення Дому молитви в райцентрі, йдеться на сайті УМВС України в Полтавській області.

На місце пригоди негайно виїхали працівники міліції. Невдовзі правоохоронці з’ясували, що до крадіжки причетний 47-річний місцевий мешканець, який уже мав проблеми з законом. Зловмисник викрав із приміщення електрочайник, одяг, барсетки, жіночу сумку тощо.

Наразі слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років, – зазначив тимчасовий виконувач обов’язків начальника Семенівського райвідділу міліції Іван Палій.

Нагадаємо, нещодавно полтавець «на гастролях» до Закарпаття обікрав жінку на 38 тисяч.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter