«Укрексімбанк» підтвердив отримання хабара головою філії в Полтаві

Кримінал
Ольга Матвієнко15 серпня 2016 о 15:421492 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Укрексімбанк» підтвердив отримання хабара головою філії в Полтаві
У держбанку підтвердили отримання хабара двома працівниками полтавського відділення.

«Укрексімбанк» підтвердив отримання хабара головою філії в ПолтавіСпецслужби затримали двох працівників полтавської філії «Укрексімбанку» за отримання хабара. Фото – ssu.gov.ua

Держбанк підтвердив, що керуючий його філією в Полтаві і головний юрисконсульт того ж філії отримали хабар в сумі 1,5 млн грн. Про це повідомляє видання Ліга.Фінанси.

– «Укрексімбанк» підтверджує інцидент і повідомляє, що в процесі реформування банк впроваджує дієві механізми контролю та забезпечення прозорості всіх етапів господарсько-фінансової діяльності, спрямованих, в тому числі, на запобігання неправомірних дій, з метою максимального захисту інтересів держави, банку, його клієнтів і партнерів відповідно до найкращих світових практик, – зазначає прес-служба банку.

Раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура і Служба безпеки затримали посадових осіб «Укрексімбанку». Слідство встановило, що ці люди, зловживаючи своїм службовим становищем, вимагали та отримали 1,5 млн грн від керівника однієї з фірм з продажу виробничих потужностей бавовнопрядильної фабрики, яка знаходиться в заставі у «Укрексімбанку.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter