В ДТП травмований голова Глобинської райдержадміністрації

Кримінал
Надія Труш19 жовтня 2015 о 15:501282 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В ДТП травмований голова Глобинської райдержадміністрації
Чиновник отримав черепно-мозкову травму і струс головного мозку.

В ДТП травмований голова Глобинської райдержадміністраціїВ ДТП травмований голова Глобинської райдержадміністрації. Фото ednist.info

ДТП сталася сьогодні, на 19 жовтня, близько 12 години на автодорозі Глобине-Великі Кринки-Мостовівщина, повідомляє прес-служба УМВС в Полтавській області.

За попередньою інформацією, в напрямку села Великі Кринки рухався автомобіль «Шевроле-Авео», який належить Глобинській райдержадміністрації, під керуванням 47-річного водія. Водій допустив зіткнення з автомобілем «Рено», який рухався в попутному напрямку під керуванням 29-річного жителя Миколаївської області.

Внаслідок ДТП 55-річний пасажир автомобіля «Шевроле», голова Глобинської райдержадміністрації, отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струс головного. Зараз він знаходиться у Глобинській ЦРЛ.

По факту проводиться перевірка та вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження потерпілому). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

До теми: Унаслідок зіткнення вантажівки і легковика в Миргороді постраждала людина

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter