Юнакам, які пограбували полтавський ювелірний магазин, дали по вісім років

Кримінал
Наталія Сіробаб9 грудня 2015 о 15:11963 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Юнакам, які пограбували полтавський ювелірний магазин, дали по вісім років
Юнаки, які у листопаді поцупили коштовностей на 185 тисяч гривень, отримали чималий термін.

Юнакам, які пограбували полтавський ювелірний магазин, дали по вісім роківЮнакам, які пограбували полтавський ювелірний магазин, дали по вісім років, фото з сайту news.dks.com.ua

Апеляційний суд Полтавської області залишив без змін вирок Октябрського районного суду Полтави щодо 3 юнаків, які у листопаді 2014 року, заздалегідь домовившись між собою, пограбували ювелірний магазин у Полтаві. Про це повідомив прокурор відділу підтримання державного обвинувачення в суді прокуратури області Артем Пархоменко, йдеться на сайті Прокуратури Полтавської області.

– Зайшовши в приміщення та погрожуючи продавчині пневматичним пістолетом, який остання сприйняла за вогнепальну зброю, вони заволоділи 45 каблучками, 50 підвісками, 10 ланцюжками та іншими прикрасами на загальну суму понад 185 тис. грн. Потім, залишивши собі деякі з них (ланцюжок, шпильку та підвіску), нападники реалізували награбоване, а отримані кошти розділили між собою, – розповів прокурор.

Двоє юнаків засуджені за ч. 4 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, поєднаний із проникненням у приміщення, спрямований на заволодіння майном у великому розмірі та вчинений групою осіб), а третій – за ч. 4 ст. 27, ч. 4 ст. 187 КК України, тобто за пособництво у вчиненні цього нападу. Тепер кожен із них проведе за ґратами по 8 років.

Нагадаємо, на Полтавщині чоловік обікрав товариша.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter