За кілька днів на Полтавщині стався уже другий розбійний напад на одиноких пенсіонерів

Кримінал
Надія Труш12 липня 2016 о 14:381089 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 За кілька днів на Полтавщині стався уже другий розбійний напад на одиноких пенсіонерів
У селі Шершнівка Лубенського району 89-річного чоловіка пограбували, зв’язали та залишили самого у будинку.

За кілька днів на Полтавщині стався уже другий розбійний напад на одиноких пенсіонерівЗа кілька днів на Полтавщині стався уже другий розбійний напад на одиноких пенсіонерів. Фото stina.in.ua

Сьогодні зранку, 12 липня, до Лубенського відділу поліції надійшло повідомлення від соціального працівника. Він повідомив, що виявив зв’язаним у власному будинку 89-річного господаря. Чоловіка з тілесними ушкодженнями без свідомості каретою швидкої доставили до Лубенської центральної районної лікарні.

Працівники поліції встановлюють кількість нападників та їх особи. З’ясовується, чи зникли речі або грошові кошти з будинку потерпілого.

Вирішують питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбійний напад, поєднаний з проникненням у житло чи інше приміщення). За скоєне законодавством передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією всього належного майна.

Працівники поліції проводять комплекс необхідних заходів по встановленню нападників та звертаються до громадян з проханням повідомити будь-яку інформацію, яка може бути корисною для розкриття скоєного злочину до Лубенського відділу поліції за телефонами – 050-305-59-39, 053-615-27-30, або на безкоштовну цілодобову лінію «102». За необхідності, конфіденційність гарантується.

Нагадаємо, кілька днів тому на Полтавщині стався подібний розбійний напад. Це сталося також у селі, невідомі пограбували двох одиноких жінок-пенсіонерок.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter