На Полтавщині затримали водія, який на смерть збив людину і втік з місця ДТП

Кримінал
4 березня 2015 о 18:331240 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині затримали водія, який на смерть збив людину і втік з місця ДТП
ДТП сталася на 202 кілометрі автодороги Київ-Харків, поблизу села Вільшанка Лубенського району.

Невідомий автомобіль скоїв наїзд на 47-річного пішохода, який переходив проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу, йдеться на сайті УМВС в Полтавській області.

Потерпілий впав на проїжджу частину і на нього здійснив наїзд автомобіль «Мерседес Спрінтер», що рухався в зустрічному напрямку. Від отриманих травм загинув на місці.

Затримали водія, який на смерть збив людину у Лубенському районі і втік з місця ДТП

Неподалік вказаної автопригоди здійснювали патрулювання інспектори ДПС, вони розпочали пошуки автомобіля з технічними пошкодженнями та водія, причетного до ДТП.

Виявилося, 45-річний водій легковика «Сеат Кордоба», мешканець іншої області за один кілометр від скоєного залишив автомобіль і повернувся до місяця події подивитися, чи живий пішохід. Там його і затримали працівники Державтоінспекції. В ході спілкування з правоохоронцями зізнався, що збив пішохода, а залишив місце пригоди через страх. Інспектори ДПС знайшли легковик «Сеат Кордоба» з технічними пошкодженнями характерними для дорожньо-транспортної пригоди.

Затримали водія, який на смерть збив людину у Лубенському районі і втік з місця ДТП

По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

До теми: ДТП на Полтавщині: автомобіль з цистерною міндобрив з’їхав у кювет

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter