Житель Оржиці хотів продати через Інтернет запчастини – і втратив 14700 гривень

Кримінал
Аліна Літвінова25 січня 2016 о 10:421062 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Житель Оржиці хотів продати через Інтернет запчастини – і втратив 14700 гривень
Шахрай ошукали чоловіка на значну суму, дізнавшись номер банківської картки.

Житель Оржиці хотів продати через Інтернет запчастини – і втратив 14 700 гривеньФото з сайту firtka.if.ua

До чергової частини Оржицького відділення поліції надійшло повідомлення жительки смт Оржиця про те, що невідома особа з її кредитної картки зняла гроші – 14 700 гривень.

Під час опитуванні потерпілої поліцейські встановили, що її 31-річний співмешканець, житель смт Оржиця, розмістив оголошення в Інтернеті з приводу продажу запчастин до трактора, йдеться на сайті ГУНП в Полтавській області.

Того ж вечора близько 18.00 на мобільний телефон її співмешканця подзвонила невідома особа та, під виглядом купівлі запчастин, попросила його по телефону назвати номер банківської картки для перерахування грошей.

Оскільки кредитної картки у чоловіка не було, він надав номер карти своєї співмешканки. Через деякий час на мобільний телефон жінки надійшло повідомлення, що з її банківської карти знято 14700 гривень. Абонентський номер, з якого здійснили дзвінок, не відповідає.

Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство) – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

До теми: У Миргороді псевдопродавець цукру ошукав пенсіонерку

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter