Житель Полтавщини організував постачання та продаж зброї із зони АТО

Кримінал
Юлія Обелець29 квітня 2016 о 14:431061 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Житель Полтавщини організував постачання та продаж зброї із зони АТО
СБУ затримали чоловіка, який продавав гранатомети.

Житель Полтавщини організував постачання та продаж зброї із зони АТОСБУ спіймали продавця гранатометів з АТО. Фото – СБУ

Мешканця Полтавщини, який організував канал постачання та продажу зброї й боєприпасів з району проведення антитерористичної операції затримала Служба безпеки України спільно з прокуратурою.

Затримали продавця під час реалізації чотирьох гранатометів РПГ-26, – йдеться на сайті СБУ. Раніше співробітники Управління СБ України в Полтавській області провели оперативну закупку у зловмисника ще двох гранатометів РПГ-26 та гранати РГД-5. Також під час огляду авто затриманого знайшли близько 200 грамів маріхуани.

Житель Полтавщини організував постачання та продаж зброї із зони АТО

Під час обшуку за місцем проживання торгівця зброєю оперативники спецслужби виявили ще вісім гранатометів, незареєстровану помпову рушницю та набої до неї.

Житель Полтавщини організував постачання та продаж зброї із зони АТО

Зловмиснику повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від 2 до 5 років.

До теми – Житель Хорольського району зберігав вдома зброю та боєприпаси

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter