51 водій на Полтавщині втік з місця ДТП, залишивши збиту людину без допомоги

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко15 вересня 2014 о 12:011567 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 51 водій на Полтавщині втік з місця ДТП, залишивши збиту людину без допомоги
​Внаслідок ДТП, після яких водії втекли, загинули 6 людей. 

51 водій на Полтавщині втік з місця ДТП, залишивши збиту людину без допомогиВодії, тікаючи з місця автопригоди, залишають постраждалих на загибель. Фото – saikr.gov.ua

Державтоінспекція Полтавської області закликає водіїв не піддаватися емоціям і не тікати з місця аварії, повідомляє прес-служба відомства. Часто люди, які постраждали в аварії, гинуть, але могли б вижити у разі вчасного надання медичної допомоги. Таким чином, водій, який втік із місця ДТП і не викликав швидку, прирікає людину на смерть.

Так у 2014 році сталося 51 дорожно-транспортна пригода, в яких загинули 6 пішоходів та ще 48 отримали травми. Водії із місця аварій втекли. І досі правоохоронці не знайшли винуватців 14 ДТП.

За статистикою, у третині випадків пішоходи могли б залишитися живими, якби водії не втекли з місця аварії. Правопорушник фактично не залишає людині шансів на виживання, особливо коли аварія сталася в безлюдному місці. Іноді загиблих у ДТП знаходять через добу.

На Полтавщині затримали водія, який збив велосипедистку і втік

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter