Біля офісу по вулиці Кукоби в Полтаві знайшли гранату (оновлено)

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко11 липня 2016 о 12:531055 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Біля офісу по вулиці Кукоби в Полтаві знайшли гранату (оновлено)
Знайшли боєприпас часів ІІ світової війни.

Біля офісу по вулиці Кукоби в Полтаві знайшли гранатуУ центрі Полтави знайшли гранату. Фото – www.pl.npu.gov.ua

Близько 9-ї ранку 11 липня біля приміщення офісу по вулиці Анатолія Кукоби знайшли гранату. Про предмет, схожий на вибухівку, повідомили на лінію «102» перехожі, йдеться на сайті ГУНП у Полтавській області.

Як уточнили в поліції, гранату знайшли біля будинку №27. Це – багатоквартирний житловий будинок із офісними приміщеннями на першому поверсі.

На місце події прибув наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції №2 міста Полтави. Правоохоронці оточили місце виявлення підозрілого предмету до приїзду працівників вибухотехнічної служби.

– Фахівці-вибухотехніки попередньо встановили, що виявлений предмет являється гранатою Ф-1 часів Другої світової війни. Спеціалісти знешкодили боєприпас. Працівники поліції встановлюють особу, яка залишила гранату поблизу приміщення та з’ясовують всі обставини, – повідомив Сергій Пархоменко, виконуючи обов’язки начальника відділення поліції №2 міста Полтави.

До теми: У Кременчуці вибухнула граната

Зараз вирішують питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter