ДТП на Полтавщині: під Кременчуком водій авто «Шкода Октавія» на смерть збив людину і втік

Надзвичайні події
Юлія Обелець2 квітня 2014 о 12:242481 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ДТП на Полтавщині: під Кременчуком водій авто «Шкода Октавія» на смерть збив людину і втік
Смертельна автопригода сталась у Соснівці Кременчуцького району

Водій легковика збив 27-річного пішохода і зник з місця ДТП. Та вже за кілька годин його затримали правоохоронці в іншому населеному пункті і без авто.

Подія сталась 1 квітня.

– За попередніми даними, о 9.00 в селі Соснівка по вулиці Панфіловців невстановлений автомобіль збив пішохода, що йшов у попутному напрямку, – йдеться у по вломленні УДАІ УМВС у Полтавській області. У результаті 27-річний мешканець Козельщанського району від отриманих травм загинув на місці пригоди. Легковик, що здійснив дорожньо-транспортну пригоду залишив місце події і зник в невідомому напрямку.

Даішники Кременчуцького районного відділу відразу почали пошуки авто та водія, причетних до смертельної аварії.

ДТП на Полтавщині: під Кременчуком водій «Шкода Октавія» на смерть збив людину і втік

Близько 14.00 у селі Потоки Кременчуцького району міліціонер знайшли покинутий автомобіль «Шкода Октавія» з пошкодженнями.

ДТП на Полтавщині: під Кременчуком водій «Шкода Октавія» на смерть збив людину і втікУсі фото з сайту УДАІ у Полтавській області

А через декілька кілометрів затримали і 35-річного жителя Комсомольська, який як з’ясувалося в ході спілкування, кілька годин тому кермував «Шкодою Октавія» та збив людину.

ДТП на Полтавщині: під Кременчуком водій «Шкода Октавія» на смерть збив людину і втік

Водія та автомобіль забрали до Кременчуцького районного відділу міліції для подальшої перевірки. Відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 268 Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter