На Полтавщині чоловік потрапив під потяг

Надзвичайні події
Ольга Правденко18 січня 2015 о 12:192143 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік потрапив під потяг
Смертельну травму чоловік отримав на перетині станцій «Безручки – Зінці», неподалік Полтави.

На Полтавщині чоловік потрапив під потягФото надане Наталією Сайкіною

– Повідомлення про те, що потягом було травмовано людину, надійшло до чергової частини лінійного відділу на станції Полтава УМВС України на Південній залізниці вночі – о 2.20, – повідомила Наталія Сайкіна, помічник начальника ЛВ на ст. Полтава по взаємодії з громадськістю.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події встановила особу загиблого. Смертельно травмованим виявився 27-річний мешканець міста Карлівка, який помер на місці, від отриманих тілесних ушкоджень, характерних для залізничного травмування: відкриті рани та численні травми тулуба та голови.

Під час огляду місця події, міліціонери звернули увагу на те що колії знаходяться на горі, з обох боків – круті схили. До найближчого населеного пункту близько 2 км. по цій ділянці потяги прискорюють рух. Можливо чоловік намагався пройти цю ділянку, але не встиг, це і стало причиною трагедії, тому що він знаходився на небезпечній відстані від потягу. Усі обставини пригоди та потяг, яким було смертельно травмовано карлівчанина встановлюються. Подальшу перевірку проводить лінійний відділ на станції Полтава.

Нагадаємо, нещодавно під Полтавою на залізниці знайшли труп.

Наразі слідчими розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту).


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter