На Полтавщині нетверезий скутерист не розминувся з «Мерседесом»

Надзвичайні події
Юлія Обелець13 травня 2016 о 19:191392 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині нетверезий скутерист не розминувся з «Мерседесом»
Під час ДТП постраждав водій скутера.

На Полтавщині нетверезий скутерист не розминувся з «Мерседесом»Фото з місця ДТП – pl.npu.gov.uа

ДТП сталась на 287-му кілометрі автодороги Київ-Харків, в межах села Поділ Великобагачанського району. За інформацією обласної поліції, водій скутера «HONDA-Dio», якому 59 років, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зіштовхнувся з автомобілем «Мерседес-Бенз». Останнім керував 36-річний житель Харкова, який рухався в попутному напрямку.

Унаслідок ДТП водій двохколісника отримав травми, його госпіталізували до Великобагачанської ЦРЛ. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

По даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

До теми – На Полтавщині перекинулася автівка

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter