На Полтавщині тонув чоловік

Надзвичайні події
Наталія Сіробаб5 липня 2016 о 16:211217 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині тонув чоловік
У Новосанжарському районі людину витягли з води рятувальники.

На Полтавщині тонув чоловікНа Полтавщині тонув чоловік, фото з сайту mns.gov.ua (2 шт.)

4 липня, о 10.55, у Службу порятунку «101» повідомили про те, що на річці Ворскла, поблизу села Зачепилівка, тоне людина. Телефонувала до екстреної служби жінка, яка побачила у річці чоловіка, якого віднесло сильною течією від берега.

Чергове відділення 2-го Державного пожежно-рятувального посту ГУ ДСНС України у Полтавській області спільно з працівником місцевої пожежної охорони негайно виїхали на місце виклику. Виявилося, що місцевий житель до прибуття рятувальників зміг подати чоловіку довгу гілку і підтягти його ближче до берега. Самостійно добратися до постраждалого він не міг через велику течію, заболоченість та водорості. Рятувальники за допомогою рятувального кола та мотузки витягли чоловіка на берег та надали йому першу долікарняну допомогу та після прибуття «швидкої» передали його лікарям.

На Полтавщині тонув чоловік

Виявилося, що врятований відпочивав поблизу водойми разом із 10-річним сином, який і зчинив галас, коли побачив, що батько почав тонути.

Нагадаємо, за вихідні на Полтавщині втопилося троє людей, серед яких двоє неповнолітніх.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter