На Полтавщині троє людей потрапили під автомобіль: є загиблий

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко14 серпня 2016 о 11:241212 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині  троє людей потрапили під автомобіль: є загиблий
​Водій, який скоїв наїзд на людей, втік і місця ДТП.

14 серпня у Глобиному близько 4.40 невідомий збив трьох людей.

На Полтавщині троє людей потрапили під автомобіль є загиблийУ Глобиному водій збив трьох людей і втік із місця ДТП. Фото – www.pl.npu.gov.ua

Як повідомили у прес-службі ГУНП у Полтавській області, про ДТП повідомив 28-річний місцевий мешканець. Виїхавши на місце, поліцейські встановили, що невідомий за кермом автомобіля ВАЗ-1118 «Калина», не впорався із керуванням на та наїхав на пішоходів.

Унаслідок наїзду 23-річний чоловік загинув на місці, ще двох – віком 21 та 34 роки – у тяжкому стані доставили до реанімаційного відділення районної лікарні. Водій автомобіля залишив транспортний засіб та зник з місця події.

Зараз чоловік, який наїхав на людей, знаходиться у розшуку.

Читайте також: У Полтаві на пішохідному переході сталося дві ДТП з інтервалом у 10 хвилин

Вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами Кримінального кодексу України. За вчинення цього злочину передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter