На Полтавщині троє людей загинуло після зіткнення вантажівки з легковиком (оновлено, ФОТО)

Надзвичайні події
Юлія Обелець6 жовтня 2015 о 09:471297 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині троє людей загинуло після зіткнення вантажівки з легковиком (оновлено, ФОТО)
6 жовтня у Великобагачанському районі сталась смертельна автопригода.

На Полтавщині троє людей загинуло від зіткнення вантажівки з легковикомНа Полтавщині троє людей загинуло від зіткнення вантажівки з легковиком. Фото tsn.ua

Опівночі на автошляху Київ-Харків в селі Сидорівщина Великобагачанського району легковик марки «Део Нексія» зіштовхнулась з вантажним автомобілем МАН. Про це йдеться на сайті УМВС області. В наслідок зіткнення троє людей, загинуло на місці та одного доставили до Великобагачанської ЦРЛ з травмами.

Особа одного із загиблих встановлюється, двоє інших пасажирів легкового авто, які загинули, – жінки 53 та 78 років. На місці події працює слідчо-оперативна група. Травми ж отримав водій вантажівки.

На Полтавщині троє людей загинуло після зіткнення вантажівки з легковикомФото – www.mvs.gov.ua

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Правоохоронці встановлюють всі обставини та причини аварії.

На Полтавщині троє людей загинуло після зіткнення вантажівки з легковикомФото – www.mvs.gov.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter