На Полтавщині врятували косулю, яка заплуталась у сітці (фото)

Надзвичайні події
Юлія Обелець27 травня 2016 о 10:03916 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині врятували косулю, яка заплуталась у сітці (фото)
У приватний двір жителя Козельщини забігла косуля й заплуталась у металевій сітці.

26 травня о 09.32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на території приватного господарства у металевій огорожі застрягла косуля.

На Полтавщині врятували косулю, яка заплутала у сітці (фото)На Полтавщині врятували косулю, яка заплутала у сітці . Фото – www.poltava.mns.gov.ua

Прибувши за вказаною адресою, рятувальникам стало відомо, що у двір мешканки Козельщини, котрий межує з луками, забігла косуля, – йдеться у повідомленні ГУ ДСНС області. – При спробі самостійно вивести її з подвір`я косуля почала бігати по подвір`ю та заплуталась у металевій сітці, унаслідок чого травмувалась.

На Полтавщині врятували косулю, яка заплутала у сітці (фото)

На Полтавщині врятували косулю, яка заплутала у сітці (фото)

Рятувальники викликали представників Українського товариства мисливців та рибалок Козельщинського району та Козельщинського Управління ветеринарної служби. Після того, як фахівці її оглянули, за допомогою спеціального обладнання дику тварину звільнили з пастки. Їй надали необхідну допомогу й випустили на волю.

До теми – На Полтавщині коза стрибнула до колодязю – викликали рятувальників (відео)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter