Поліція розпочинає масові перевірки на дорогах – шукатимуть викрадені авто

Надзвичайні події
Юлія Обелець11 серпня 2016 о 18:401136 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Поліція розпочинає масові перевірки на дорогах – шукатимуть викрадені авто
Кількість викрадених авто в Україні перевищує 7 тисяч.

Поліція розпочинає масові перевірки на дорогах – шукатимуть викрадені автоПоліція розпочинає масові перевірки на дорогах – шукатимуть викрадені авто

Завтра, 12 серпня, в Україні розпочнеться місячник безпеки дорожнього руху в Україні. У цей період на українських дорогах патрульні масово перевірятимуть транспортні засоби, повідомив начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Ігор Бабич, передає ТСН.

– Буде масова перевірка транспортних засобів. Кількість викрадень перевищує 7 тис. Величезна! Підставою для зупинки транспортних засобів для перевірки буде, якщо марка авто підходить під марку викраденого транспортного засобу, тому що номерний знак може бути будь-який, техпаспорт може бути підроблений. Це і буде підставою для інспектора для того, щоб зупинити і перевірити, чи не викрадене авто, а заодно і перевірити стан водія, чи не п'яний він, – повідомив Бабич.

За його словами, у цей період пости поліції на дорогах будуть посилені, не виключено, що й нацгвардійцями.

– Як в містах, так і на трасах, посилення буде відбуватися за рахунок територіальних органів внутрішніх справ. Також ми зараз думаємо про перспективу залучення НГУ для несення служби на стаціонарних блокпостах, – додав він.

Місячник безпеки дорожнього руху, окрім росту кількості викрадень автомобілів, спричинений ростом кількості ДТП за 7 місяців року – на 19%.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter