У Полтаві через пітона-мандрівника навіть у спеку зачиняють вікна: подробиці

Надзвичайні події
Юлія Обелець22 серпня 2016 о 18:012992 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві через пітона-мандрівника навіть у спеку зачиняють вікна: подробиці
Після того як у вікно полтавки лізла змія, жителі 5-поверхівки на Гната Хоткевича зачиняють всі вікна.

Недільний ранок для Зінаїди Іванівни з 3 поверху 3 під’їзду 5-поверхівки на Гната Хоткевича розпочався з переполоху і стресу. О 6 ранку 21 серпня жінка, прокинувшись, вийшла на кухню зварити кави та полити квіти. Раптом почула гуркіт.

У Полтаві через пітона-мандрівника навіть у спеки зачиняють вікна

– Тоді я ще й уявити не могла що то було. Спочатку подумала, що це вже Путін і до нас дібрався, – розповідає пані Зінаїда, яка стала свідком падіння пітона на балкон сусідів. Виглянула й побачила, що на балконі нижче лежить щось скручене, схоже на ковдру.

Та згодом полтавка роздивилась, що то змія. Остання вже спустилась з балкону й направлялась у сусіднє вікно 1 поверху. Побачивши це Зінаїда Іванівна почала бити на сполох. Телефонувати й дзвонити в двері сусідам, аби позачиняли вікна й балкони.

– Це ж був ранок вихідного, всі ще спали, – говорить жінка. – Цей повзучий міг забратись у квартиру моєї сусідки. Уявіть, аби вона прокинулась й побачила таке. Вона і так нещодавно пережила сімейну втрату. Це був для неї ще один стрес.У Полтаві через пітона-мандрівника навіть у спеки зачиняють вікнаЗінаїда Іванівна показує на балкон та вікно, куди впала та лізла змія

У Полтаві через пітона-мандрівника навіть у спеки зачиняють вікнаВікно жительки 1 поверху, куди ліз пітон

Аби зловити пітона, пані Зінаїда викликала поліцію. Говорить, що останні приїхали за 2 хвилини. Проте їй не відразу повірили на слово.

– Що оператори лінії «102», що патрульні, які приїхали до мене, не відразу повірили в описане, – запевняє полтавка. – Та згодом переконались самі на власні очі. Інспектор-дівчина почала навіть фотографувати.

Пітон розтрощив свій тераріум

Зі слів очевидиці події, змія-утікач – «домашній улюбленець» мешканців квартири 5 поверху того ж під’їзду.

– Я відразу зрозуміла, що змія може належить жителю однієї з квартир на 5 поверсі у моєму під’їзді, оскільки чула, що падіння було згори. Окрім того, решта мешканців у нас – пенсіонери, навряд чи б вони тримали вдома таку тварину, – каже жінка. – А він (про господаря змії, – автор) тримає павуків, наскільки я знаю. Піднімалась до них, дзвонила їм, проте ніхто не відповідав.

Виявилось, господар пітона перебував у столиці у відрядженні. Патрульні знайшли й викликали на місце події його родичку.

– Вона намагалась руками схопити плазуна, проте він відразу почав шипіти, – говорить Зінаїда Іванівна.

Тож, аби приборкати втікача, викликали фахівця. Він повернув тварину власнику.

У Полтаві через пітона-мандрівника навіть у спеку зачиняють вікна: подробиціМаршрут пітона

Також жінка розповіла, що виявляється, змія того дня розтрощила свій тераріум під час процесу скидання шкіри. Вдома нікого не було, а вікно залишилось відчиненим. Так пітон і помандрував.

– Після інциденту більшість мешканців, навіть попри спеку, зачиняють вікна, – додала пані Зінаїда. – Дуже страшно, у мене досі руки трусяться, коли я згадую про пітона. Він кількаметровий у довжину, та й у товщину чималий.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter