У Зіньківському районі через необережне спалювання сміття згоріли два центнери сіна

Надзвичайні події
Наталія Сіробаб24 квітня 2015 о 14:241077 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Зіньківському районі через необережне спалювання сміття згоріли два центнери сіна
Пожежникам вдалося врятувати одну господарську будівлю.

У Зіньківському районі через необережне спалювання сміття згоріли два центнери сінаУ Зіньківському районі через необережне спалювання сміття згоріли два центнери сіна, фото з сайту mns.gov.ua (2 шт.)

23 квітня о 13.20 у приватному господарстві в селі Велика Павлівка виникла пожежа. Отримавши сигнал, бійці 12-ї державної пожежно-рятувальної частини швидко виїхали за вказаною адресою, повідомляють на сайті ГУ ДСНС України в Полтавській області.

Вогнеборці локалізували пожежу о 14.08, ліквідували о 17.45. Полум’я знищило господарчу будівлю, близько 0,25 тонни соломи та 0,2 тонни лугового сіна, заготовленого минулого року. Завдяки оперативним та злагодженим діям пожежники врятували розташовану поруч ще одну господарчу будівлю від вогню.

У Зіньківському районі через необережне спалювання сміття згоріли два центнери сіна

Травмованих та загиблих немає. За попередніми даними, причиною пожежі стала неуважність доньки господарки, яка необережно спалювала сміття.

Рятувальники Головного управління ДСНС України в Полтавській області закликають громадян обережно поводитися з вогнем і не спалювати сміття на городах та суху траву на відкритих територіях. Ці необдумані дії вкрай небезпечні та призводять до пожеж.

Нагадаємо, нещодавно у Полтавській області горіли квартири у Лубнах та Кременчуці.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter