Вантажівка із боєприпасами у Полтаві вибухнула, бо здетонував снаряд – УМВС (оновлено, фото)

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко24 червня 2015 о 10:425143 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вантажівка із боєприпасами у Полтаві вибухнула, бо здетонував снаряд – УМВС (оновлено, фото)
Міліція оприлюднила попередню версію вибуху вантажівки із боєприпасами.

Вантажівка із боєприпасами у Полтаві вибухнула, бо здетонував снаряд – УМВСНа місці вибуху працюють сапери. Фото – www.poltava.mns.gov.ua

Уночі 24 червня на 336 кілометрі автодороги Київ-Харків на околиці Полтави стався вибух – здетонували боєприпаси, які перевозили із Києва.

– На місце події прибула слідчо-оперативна група міліції. У ході роботи правоохоронці з’ясували, що кілька автомобілів, які належать одній із військових частин Національної гвардії України, перевозили в зону АТО боєприпаси. За попередньою інформацією, в автомобілі «КРАЗ» з причепом, здетонував один з боєприпасів, внаслідок чого розпочалася пожежа. У результаті загоряння здетонували й інші боєприпаси, – повідомили у прес-службі УМВС області.

Місце події одразу обмежили рух працівники ДАІ. Вибухи лунали протягом двох годин. На місце одразу прибули 35 пожежників та 5 пожежних автомобілів, працівники УМВС, СБУ, військової служби правопорядку та військової прокуратури.

Вантажівка із боєприпасами у Полтаві вибухнула, бо здетонував снаряд – УМВСФото – www.poltava.mns.gov.ua

За словами речниці ДСНС Світлани Рибалко, військові сапери та сапери ДСНС зараз працюють над виявленням та знешкодженням боєприпасів, виконують зачистку території від уламків.

Двоє військовослужбовців, які були в автомобілі вчасно встигли відбігти на безпечну відстань, тож не отримали жодних травм.

Раніше повідомляли, що боєприпаси здетонували через пожежу, яка виникла в автомобілі.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter