Відомий кременчуцький боксер потрапив у ДТП

Надзвичайні події
Андрій Іванов20 квітня 2015 о 14:432052 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Відомий кременчуцький боксер потрапив у ДТП
Денис Пояцика у рідному Кременчуці потрапив в аварію.

Відомий кременчуцький боксер потрапив у ДТПФото: kremenchug.ua

Відомий кременчуцький боксер Денис Пояцика, який є капітаном команди "Українські отамани", в ніч на 18 квітня потрапив у ДТП на проспекті 50-річчя Жовтня.

За попередніми даними, брат відомого боксера – Сергій, який був за кермом, не впорався з керуванням та в’їхав у стовп. Як повідомили в міському відділі ДАІ, ДТП сталося близько четвертої години ранку в районі зупинки «Вулиця маршала Жукова». 30-річний водій їхав у напрямку Молодіжного, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини і врізався в залізобетонну електроопору.

В результаті аварії водій отримав забій правого стегна, а його брат-боксер отримав закритий перелом лівої щиколотки. Постраждалі були доставлені в 3-ї міської лікарні, повідомляє telegraf.in.ua.

Нагадаємо, що Денис Пояцика – боксер, чемпіон Європи 2006 року та призер 2009. Зараз Денис – представник команди «Українські отамани», яка бере участь у напівпрофесійній лізі – Світовій серії боксу.

А от у Полтаві на вихідних «кільцевий» врізався в дерево.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter