Водія вантажівки, яка зіштовхнулася з мікроавтобусом, судитимуть за загибель 10 полтавців

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко30 червня 2015 о 18:501454 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Водія вантажівки, яка зіштовхнулася з мікроавтобусом, судитимуть за загибель 10 полтавців
Прокуратура передала до суду матеріали справи про резонансну ДТП під Полтавою.

Водія вантажівки, яка зіштовхнулася з мікроавтобусом, судитимуть за загибель 10 полтавцівСудитимуть учасника ДТП, в якій загинули 10 полтавців. Фото прес-служби УДАІ в Полтавській області

До суду направили матеріали досудового розслідування проти харків’янина. Чоловік був за кермом вантажівки, яка виїхала на зустрічну смугу і зіштовхнулася з маршрутним мікроавтобусом. Внаслідок ДТП, яке сталося 16 березня, загинули 10 людей, у тому числі водій.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Полтавської області.

– Дії водія кваліфіковано за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, а саме як порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження та спричинили загибель кількох осіб, – йдеться у повідомленні прокуратури.

Обвинувальний акт по суті розглядатиме Чутівський районний суд. Державне обвинувачення підтримуватиме обласна прокуратура.

Читайте також: Двоє загинули та ще троє людей потрапили до лікарні внаслідок зіткнення молоковоза з ВАЗом на Полтавщині

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter