Знайшли водія, який травмував жінку в Комсомольську

Надзвичайні події
Юлія Обелець26 серпня 2015 о 12:361178 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Знайшли водія, який травмував жінку в Комсомольську
Даівці твердять, що розшукали винуватця ДТП в Комсомолську, який в День Незалежності України наїхав автомобілем на жінку.

Знайшли водія, який травмував жінку в КомсомольськуЗнайшли водія, який травмував жінку в Комсомольську. Фото auto.obozrevatel.com

Учора, 25 серпня, під час проведення заходів по розшуку водія та автомобіля, причетного до скоєння дорожньо-транспортної пригоди, працівники ДАІ встановили, що наїзд на пішохода здійснив 39-річний місцевий мешканець, – йдеться у повідомленні ДАІ області.

Автопригода трапилася 24 серпня, близько 15 години 35 хвилин. У місті Комсомольську на вулиці Конституції невстановлений автомобіль, здаючи назад, скоїв наїзд на 72-річну жінку, що стояла позаду автомобіля. Внаслідок ДТП пішохід отримала закритий перелом пальців. Жінку госпіталізували до Комсомольської міської лікарні. Водій же зник з місця події.

За даним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального Кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 років або без такого.

До слова, розшукують очевидців ДТП на Полтавщині за участі голови КСУ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter