У Полтаві пройде патріотичний марш наречених

Народні новини
Надія Труш30 вересня 2014 о 17:011670 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві пройде патріотичний марш наречених
5 жовтня о 12.00 годині біля «Львівської кав’ярні» відбудеться щорічний «Марш наречених».

Незважаючи на складну ситуацію в країні протягом всього року, за словами організаторів (весільного журналу «ВRIDE»), вони отримували прохання від полтавок все ж таки провести «Марш Наречених».

У Полтаві проведуть марш наречених

Тому редакція на чолі з арт-директором Богданом Звягольским вирішили створити свято наречених в Полтаві.

Цей «Марш наречених буде п’ятим для нашого міста. Цього року змінений формат заходу – це буде «Патріотичний Марш Наречених». Організатори створять 10 різноманітних фотозон з цікавим декором та деталями. Наречених будуть знімати найкращі фотографи та відеографи міста.

В програмі заходу також танцювальний флешмоб, веселі конкурси та розваги, шоу від колективу «Живі барабани», музичні номери, символічний запуск повітряних кульок та ще багато чого цікавого. Відбудеться і традиційна піша хода до Білої альтанки.

Цьогорічний «Марш наречених» є благодійним. Виручені кошти будуть передані Полтавському Батальону Небайдужих. Вони просять полтавок використати патріотичну символі у вбранні.

Для реєстрації варто просто написати про це тут.

В разі запитань: (095) 358-20-49 – Богдан.

Роман Повзик

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter