Журналістка з Рівного стажувалася на «Лтаві» і оцінювала Полтаву

Народні новини
Надія Труш27 серпня 2014 о 15:3918141 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Журналістка з Рівного стажувалася на «Лтаві» і оцінювала Полтаву
Рівненська журналістка Ольга Данилюк, редактор одної з місцевих газет, пройшла стажування в ОДТРК «Лтава» і обмінялася досвідом з полтавськими тележурналістами.

Журналістка з Рівного стажувалася на «Лтаві» і оцінювала ПолтавуОльга Данилюк

Журналістка взяла участь у програмі міжредакційних обмінів від Фонду розвитку ЗМІ. До останнього вона не знала, куди саме потрапить. Тож коли їй запропонували поїхати до Полтави, то радо погодилася.

Про свої враження і порівняння Полтави з Рівним, закритість нашої влади, проблеми з гарячою водою та ціну таксі вона розповідала у своєму блозі.

За словами Ольги, стажування було корисним. Якщо у Рівному вона працює переважно для інтернет-видань і друкованих медіа, то тут навчилася монтувати, готувати телевізійні сюжети, бачити інший бік телебачення.

Так само для Ольги був цікавий і новий колектив, в який вона потрапила, і погляд на роботу ЗМІ в іншій частині країни.

Щодо самого колектив, то журналістка зрозуміла, що люди там готові були їй допомогти в будь-якому питанні, зробили екскурсію, щоб Ольга орієнтувалася в місті. Тому гостинність полтавців дівчина оцінила на 100 %. Хоча зізнається, що і вона відчувала переживання перед незнайомим колективом. Та й сам колектив пізніше зізнався, що боялися: хто ж до них приїде?

Сюжети, які готувала рівненчанка, стосувалися переважно військової тематики: чи готові полтавці платити військовий податок, про ініціативу укріплення БТРів. Для програми «Ранок на Лтаві» Ольга готувала сюжет про готовність полтавських батьків і школярів до нового навчального року.

У передостанній день стажування Ольга була в прямому ефірі в якості гостя.

Журналістка з Рівного стажувалася на «Лтаві» і оцінювала Полтаву

Порівнюючи рівненське і полтавське телебачення, журналістка говорить, що особливої різниці немає. Наразі головною темою є допомога українській армії. У плані міста, то попри те, що Полтава більша за Рівне, Ользі вдалося швидко зорієнтуватися в нашому місті.

В плані роботі, Полтава запам’яталася Ользі Данилюк позитивними і комунікативними людьми.

Автор – Роман Повзик

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter