Бугайчук пояснив,чому вчора не прийшов на вшанування пам’яті першої Небесної сотні

Новини
Ольга Правденко21 серпня 2014 о 13:361078 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Бугайчук пояснив,чому вчора не прийшов на вшанування пам’яті першої Небесної сотні
На заході,який розпочався вчора о 18.00 на східцях ОДА, громада і журналісти не помітили ні голову облдержадміністрації Віктора Бугайчука, ні голову обласної ради Петра Ворону.

Бугайчук пояснив,чому вчора не прийшов на вшанування пам’яті першої Небесної сотні

На вшанування пам’яті героїв першої Небесної сотні прийшли полтавські активісти, небайдужі люди, священики, нардеп. Проте можновладців міста та області і їхніх заступників, журналісти там не помітили. Щоправда, голова обласної ради Петро Ворона сьогодні запевняв журналіста, що був на заході, але на початок запізнився.

– Через справи прийшов на вшанування пам’яті героїв пізінше, але встиг взяти участь в ході та був на церковній службі, – пояснив Ворона.

А от голова ОДА Віктор Бугайчук зізнався, що в той час, коли біля облдержадміністрації вшановували Небесну сотню, в нього була нарада.

– Я був зайнятий, щодня доводиться працювати до 20.00-20.30. Але ж там були представники обладміністрації, хтось із заступників, – виправдовувався Бугайчук.

Натомість прес-секретар ОДА Юлія Билина заявила, що організатори заходу не запрошували Віктора Михайловича, тому він про нього навіть не знав.

– Я сама дізналася про цю акцію вже увечері від журналістів, – прокоментувала Юлія Билина.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter