Екс-мер Полтави продав гараж та пожертвував гроші армії

Новини
Валентина Зайченко28 серпня 2014 о 16:112896 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Екс-мер Полтави продав гараж та пожертвував гроші армії
28 серпня Андрій Матковський провів прес-конференцію щодо нового проекту "Підтримай наших".

Екс-мер Полтави продав гараж та пожертвував гроші армії

Він виступив як голова фонду "Полтавська родина", а не як політик.

– А зараз, в цей важкий час, коли вже говорять слово війна, ми прийняли рішення започаткувати проект, за допомогою якого будемо підтримувати наших військових, – сказав Андрій Матковський.

Перший внесок у 107 тисяч гривень зробив він сам. Розповів, що продав гараж і усі гроші перерахував на новостворений рахунок проекту. Та закликав усіх долучатися. Додав, що за рахунком слідкуватиме наглядова рада, яка контролюватиме розподіл коштів.

У прес-конференції взяв участь також Сергій Полухін, начальник відділення офіцерів запасу і кадрів Полтавського об’єднаного міського військового комісаріату. За інформацією виступаючих, Андрій Матковський та його фонд співпрацюватимуть з Полтавським військоматом.

Прес-конференція співпала з стартом передвиборчої кампанії, але за словами мера - це співпадіння. Проте на питання журналіста "Кола", чи планує він балотуватися у Верховну раду, екс-мер прямо не відповів. Сказав лише, що досить обирати політиків, які нічого не роблять, а лише говорять.

Нагадаємо, минулого разу Андрій Матковський уже балотувався у Верховну Раду, проте його обігнав тепер уже нардеп Сергій Каплін.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter