«Хворий» захисник Мамая, через якого перенесли засідання, у день суду працював адвокатом на іншому суді

Новини
3 серпня 2015 о 14:3315913 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Хворий» захисник Мамая, через якого перенесли засідання, у день суду працював адвокатом на іншому суді
31 липня відсутній на засіданні через хворобу адвокат Мамая Олександр Ковжога захищав іншого клієнта.

«Хворий» захисник Мамая, через якого перенесли засідання, у день суду працював адвокатом на іншому судіОлександр Ковжога, фото зі сторінки Олександра Шамоти

Про це повідомив на своїй сторінці в «Фейсбуці» голова полтавського міського осередку «Партії простих людей» Олександр Шамота.

Нагадаємо, що 31 липня о 9.00 у Решетилівському районному суді мало
відбутися чергове судове засідання у справі міського голови Полтави Олександра Мамая.

Очільник міста свого часу за допомогою міськради надав дозвіл на оренду земельних ділянок пасербиці Ірині Климко, не повідомивши про конфлікт інтересів. Дані дії розцінюються як корупція. Судова епопея вже більше року є одною з найголовніших тем для полтавських журналістів.

«Хворий» захисник Мамая, через якого перенесли засідання, у день суду працював адвокатом на іншому судіОлександр Шамота, фото надане прес-службою "Партії простих людей"

Перед останнім судовим засіданням минулої п’ятниці до Решетилівського районного суду Олександр Мамай та його адвокат Олександр Ковжога надіслали клопотання. У ньому було прохання про перенесення розгляду справи через хворобу захисника.

Проте вже о 13.30 (через 4 з половиною години початку засідання у справі Мамая) Олександра Ковжогу бачили живого-здорового. Саме в цей час у Київському районному в м. Полтаві суді він захищав інтереси В. Б. Панченка. Головував на засіданні суддя Т. В. Турченко.

Олександра Шамоту таке ставлення до суду і зловживання медичними довідками вкрай обурило. Представник «Партії простих людей» заявив, що він не залишить цю справу:

– Я обов’язково дізнаюся, який медичний заклад видав Ковжозі лікарняний і який негідник поставив на ньому печатку лікаря. А потім покажу цього хабарника всій Полтаві!

Прес-служба «Партії простих людей»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®